Saturday, 9 April 2016

E-Book mengenai pengurusan wang dan cara mudah beli rumahSaya menyarankan semua Friends & Followers untuk dapatkan set ini. RM50 sahaja untuk Yuran Akses seumur hidup bagi pendaftaran awal ini. untuk pengajian kewangan & Hartanah berterusan bersama seorang speaker & Pakar dalam bidang tersebut Dr Azizul Azli Ahmad. Anda tidak akan rugi memilikinya , siap ada jaminan pulangan wang. 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Set Ebook 'Tabung Ilmu Dr Azizul Azli' Dilancarkan Secara Rasmi✂🔊🔊🔊
*********************************************************
Apa kelebihan Set Ebook ini dan kenapa anda mesti memilikinya sekarang?
1. Dr Azizul Azli Ahmad merupakan salah seorang speaker dan penulis berkaitan Hartanah di Malaysia yang aktif memberikan ceramah mengenai kewangan dan hartanah dalam misi mendidik & mencerdikkan orang ramai.

2. Set Ebook ini adalah satu sistem pembelajaran berterusan dengan tidak memberikan tekanan dan bebanan kewangan kepada orang ramai dalam mencari dan menerima Ilmu.

3. Langganan kali pertama ini sahaja anda yang melanggan akan terus menerima 3 buah Ebook tulisan Dr Azizul Azli sendiri iaitu:
1. Ebook ‪#‎Tips‬ Rumah Pertama (Terkini)
2. Ebook Wang Ada Di Mana?
3. Ebook Mudahnya Beli Rumah
Harga sebenar ketiga-tiga Ebook ini sahaja bernilai RM105.00.

4. Melalui sekali langganan sahaja, anda boleh mengakses update ebook-ebook terbaru & video digital Dr Azizul Azli yang akan diupdate secara berkala akan datang dengan tips-tips terkini dan ilmu-ilmu baru yang lebih specifik. Setiap kali produk baru dikemaskini, pelanggan yang sudah melanggan set ini akan menerima notification email dan boleh mengakses bila-bila masa untuk download dengan senang hati tanpa perlu membuat sebarang bayaran tambahan. Berharga untuk wang anda bukan?

5. Gaya penyampaian dan penulisan yang lebih santai dan bersahaja, anda pasti mudah dan seronok membaca. Yang lebih penting adalah mudah untuk difahami.

6. Berapa harga Yuran kebijaksaan untuk Akses ini? Oh sangat mahal , mahal pada isinya bukan pada yurannya. Fee Akses seumur hidup 'Tabung Ilmu' ini 4 kali ganda lebih murah dari yuran bulanan anak sekolah tadika . Yuran anda Cuma RM88.00☑ sahaja untuk mendapatkan akses ilmu berterusan ini. RM88.00☑ anda perlu bayar sekali sahaja, bukan setiap kali akses, bukan setiap hari, bukan setiap bulan, bukan juga setiap tahun.

7. Tunggu sebentar , Sempena pelancaran Awal 'Tabung Ilmu' (E-Book) ini, Yuran Akses anda cuma RM50.00☑ sahaja. Iye betul, RM50.00☑ sahaja. Ambil peluang ini sekarang untuk jadi yang terawal. Jangan tunggu lagi Langgan sekarang 📣📣 .
Untuk melanggan, ikut langkah mudah ini, klik link di bawah, isikan detail anda dan buat bayaran RM50.00☑ ke akaun tertera di bawah.
https://rumahebook.aztetic.my/buy/comboebook/76471
Payment RM50.00☑boleh dibuat ke:
************************************************
Nama Akaun : RUMAH BUKU
No akaun: 
5582 7500 5921
Bank : MAYBANK
*************************************************
Email address: rumahebook1@gmail.com
(INI ADALAH PRODUK DIGITAL EBOOK)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
JAMINAN PULANGAN WANG:
Kami mempunyai polisi pemulangan semula wang anda 100% dalam tempoh 3 hari dari hari langganan. Sekiranya anda rasa set ini tidak bermanfaat pada anda, inform pada kami, kami akan pulangkan wang anda. Kami Cuma akan hentikan akses anda ke atas set ini selepas pemulangan dilakukan. Jaminan pulangan wang ini sebagai jaminan kualiti ke atas produk kami

link --- > https://rumahebook.aztetic.my/buy/comboebook/76471No comments:

Post a Comment

aku hargai sape yang komen...haha